Reservaties

Via Planon voor erkende verenigingen.

Op afspraak voor alle anderen.

Tel.: 0495 51 82 55


Zelf lokalen reserveren via internet

Reservatie programma Planon

Planon is het nieuwe reservatieprogramma aangekocht door de gemeente.

Dit nieuwe reservatieprogramma, via internet, werd in januari 2010 door de gemeente in gebruik genomen.

GC Colomba zal als eerste dit programma gebruiken en uittesten. Nadien kan het in gebruik worden genomen door alle andere instanties die lokalen reserveren zoals o.a. de verenigingsraden.

Uitreiking van een planon- paswoord aan alle erkende verenigingen

De gemeente reikt aan alle erkende verenigingen een persoonlijk paswoord uit waarmee een persoon, door de vereniging aangeduid, zelf via internet met planon lokalen in GC Colomba kan reserveren. De betalingen van voorschot, huur en waarborg worden via een overschrijving van en door de gemeente aan de vereniging toegestuurd.

Reservaties voor GC Colomba met planon werden opgestart in januari 2010

De vroegere bezettingskalender op internet wordt niet langer gebruikt. De vroegere valve-kalenders in GC Colomba werden dan ook vervangen worden door een kalender van planon. 

Bij uitzondering, voor een vereniging die echt niemand heeft die via internet kan boeken, of voor een niet erkende Kortenbergse vereniging kan dit op afspraak tel.: 0495 51 82 55. Reservaties via mail, per telefoon of via het oude systeem worden niet meer aanvaardt. Wel moet er, indien uw reservatie werd goedgekeurd, en enkel voor betalende evenementen een contract worden afgehaald op het bureel van GC Colomba. Het ophalen van de sleutels zal gebeuren via de zaalwachters, de sleutels zullen steeds vanaf donderdagavond bij hen klaarliggen. Personen die problemen ondervinden met het gebruik van Planon, kunnen naar een 'helpdesk' bellen.

Als na een reservering het betreffende lokaal niet zal gebruikt worden, graag zelf deze reservatie wissen om zodoende het lokaal vrij te geven voor andere gebruikers.

Het systeem zal regelmatig worden geevalueerd en bijgestuurd indien nodig.

Vraag uw login en paswoord aan de gemeente via: Freek Rombouts

Willy Trappeniers
Voorzitter Raad van Beheer GC Colomba`


Klik hier voor toegang tot het reserveringsprogramma planon


Terug